Marketing & SEO

"Marketing, the activities of a company associated with buying and selling a product of service!"
Investopedia 2012. 

Mix4.nl is sinds 2006 actief met Marketingconcepten & SEO, hierbij hebben wij vooral lokale ondernemers geholpen. Google ziet hen als interesante partners en plaatst ze daarom hoger in de rankings.

Marketing
Mix4.nl ontwikkeld klantspecifieke Marketingconcepten. Uiteraard staat uw product/ dienst centraal. Mix4.nl creeërt mogelijkheden om het product/ dienst efficiënt(er) te vermarkten. Wij analyseren de gehele processen van huisstijlen, logo's, advertenties tot websites en zelfs uw salesorganisatie.

SEO, search engine optimalizatiion.
Mix4.nl biedt een total package, waarbij een plan van aanpak wordt geschreven om de betreffende website bovenin te laten plaatsen bij o.a. Google, Yahoo & Bing. Dit gebeurd doormiddel van een uitgebreide analyse van uw website, producten en/of diensten en de teksten daarvan.

SEO

Google crawlt het internet af, opzoek naar informatie. Als uw website technisch op de juiste wijze is ingericht en interresante tekst bevat, dan zal Google u hoger plaatsen in de ranking waardoor u betere bezoekers resultaten boekt.

Onze kracht ligt in het ondersteunen van klanten op het technische aspect, maar wij begeleiden onze klanten vooral in de opbouw van teksten.

Wij onderscheiden ons door juist alleen
uw specifieke doelgroep aan te spreken. 
Dit zorgt voor meer, maar vooral voor gerichteren bezoeken aan uw website.

Likeons